Dekorszínezés

A dekorszínezés az egyik leghatékonyabb dekorációs technika. A helyiségeknek mediterrán hangulatot kölcsönöz, és az “édes élet” képzetét viszi fürdőszobánkba is. A különböző színeket és árnyalatokat más-más síkokban hordják fel a felületre, amit különbző mélységnek érzékelünk, ami a helyiségnek más dimenziót kölcsönöz.

A kreativitásnak az ambiento® dekorszínezés nem szab határt. Minden lehetséges!

A kivitelező egyéni kézmozdulatai határozzák meg a végterméket. Így minden fal egyedi műnek számít.A dekorációs technikák kivitelezéséhez általában kefét és törlőrongyot használnak, ami a kész falaknak hagyományos “kézimunka” jelleget kölcsönöz.

Kedvelt még a struktúr szivaccsal és struktúr hengerrel kialakított mintázat, mely a nyomás erősségétől és a húzás irányától függően alakít ki változatos szövetszerkezeteket falainkon.

 

Aljzat

A dekorszinezést szinte bármely, az építkezéseken megtalálható falfelületen lehet alkalmazni a megfelelő előkészítés után.

 

 

 


© Sopro Hungária Kft. - Minden jog fenntartva. A Sopro Hungária Kft. hozzájárulása nélkül tilos a lap egészének vagy részeinek feldolgozása és továbbközlése.