Dekoratív felületképzés, dekoszínezés

Dekoratív felületképzés Sopro ambiento®-val

Az exkluzivitás lehelete vonul végig a szobákon. A falak és a mennyezet nemes, elegáns fényben tündökölnek, lenyűgöző a fényhatás és a színek árnyalata, amit eddig csak a márvány burkolatnál ismertünk. A szemlélő úgy érzi, hogy hirtelen egy másik világba került. A velencei paloták fényűzését fedezhetjük fel a modern lakásban.

A falak kreatív kialakításának egyik hagyományokban gazdag fajtája az a felületképzési módszer, amikor a színezett habarcsot több rétegben hordjuk fel. A sima, színeiben strukturált, fényesre csiszolt felület megragadja az embert a kifinomult színárnyalataival és azok fényhatásával, amit eddig csak a márványfelületeknél figyelhettünk meg.

Az ezzel a módszerrel kialakított fürdőszoba stílusa rendkívül egyénivé és bensőségessé válik. A tökéletes harmónia valósul meg a meleg színek használatával és a mélyből fakadó elegánsan csillogó fényhatással. Az ambiento® Marmorspachtelmasse kitűnik a felületképző anyagok közül, mivel könnyű bedolgozni, nagyon tartós és egyszerű tisztán tartani.

 

Felületképzés

Aljzat:

A felületképző anyagokat szinte bármely, az építkezéseken megtalálható falfelületen lehet alkalmazni a megfelelő előkészítés után.

ambiento® Márvány glett

RétegrendTermékek:

ambiento® Mélyalapozó

Simító glett G 620

ambiento® Üvegszálas háló ragasztó

ambiento® Üvegszálas szövet

ambiento® Fehér alapozó

ambiento® Márvány glett

ambiento® Márvány viasz

 


© Sopro Hungária Kft. - Minden jog fenntartva. A Sopro Hungária Kft. hozzájárulása nélkül tilos a lap egészének vagy részeinek feldolgozása és továbbközlése.